Maatwerk telefoondiensten

diensten7Zoveel klanten, zoveel mogelijkheden. Wij proberen met onze telefoondiensten een verlengstuk te zijn van uw onderneming. Door te werken naar uw wensen en normen leveren wij maatwerk. Naast onze standaard abonnementen is er ook altijd de mogelijkheid een offerte op maat te bieden naar uw speciale behoeften en wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvend infopakket aan.

 

Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om altijd en overal telefonisch bereikbaar te zijn.                      Ik wil er immers zijn voor mijn klanten en geen orders missen. Op vakantie gaan, of zomaar een dagje vrij dat was er voor mij dan ook meestal niet bij. Dat gaf soms best wel stress. Maar sinds ik gebruik maak van de antwoorddienst van Tel & Tel ben ik zelfs al een weekje met vakantie geweest.

Ik kan nu immers met een gerust hart weggaan want de telefonistes van Tel & Tel nemen mijn telefoon voor mij op alsof ik er zelf ben.  Bert Duivestein, directeur Duivestein Solutions

http://www.duivesteinsolutions.nl